Cercador de Notícies
Calendari de notícies
24/04/2013 Cap Vermell

In the Backyard, el llibre

"Cap Vermell" presentÓ l'obra de Jaume Mirˇ.


Una obra de teatre es concep, bÓsicament, per a ser representada, per˛ llegir teatre Ús una experiŔncia que, per als que l’hem tastada, resulta molt gratificant. Ens ofereix la possibilitat de posar veu i rostre als personatges, d’imaginar-ne l’escenografia i d’establir pauses i ritmes... Ara, tot aix˛ Ús el que podem fer amb “In the Backyard”, l’obra de Jaume Mirˇ que “Cap Vermell” va presentar aquest passat dilluns dia 22, com a pr˛leg de Sant Jordi i que, segurament, molts de vosaltres heu tengut ocasiˇ de veure en alguna de les nombroses representacions que la companyia “NoctÓmbuls” n’ha fet.


L’acte de presentaciˇ d’aquest text (Segon Premi Art Jove 2011 i seleccionat per la Xarxa Alcover de teatre en representaciˇ de les Illes Balears), a la llibreria Bolic, va comptar amb la presŔncia del seu autor i dels actors de “NoctÓmbuls”. Pere Cortada va fer de mestre de cerim˛nies i Jaume Mirˇ ens apropÓ a la gŔnesi de “In the Backyard”, una obra contextualitzada en la crisi econ˛mica que patim %u2013 i a la qual, d’alguna manera, es va anticipar %u2013 per˛ que va mÚs enllÓ de la den˙ncia d’una situaciˇ per tal de posar en relleu les relacions interpersonals i un valor tan necessari com la solidaritat. Els tres actors, Toti Fuster, Biel Bisquerra i Pau ArÚvalo ens aportaren la seva experiŔncia al voltant d’un text de gran qualitat i que no dubtam de recomanar-vos amb motiu del Dia del Llibre.


Per cert que “NoctÓmbuls”, gairebÚ coincidint amb aquesta presentaciˇ, ha fet les maletes para anar-sen a Barcelona on posaran en escena “In the Backyard” del 24 al 28 d’aquest mes d’abril (Tetre Tantarantana). Evidentment, esperam que els vagi molt bÚ i triomfin a la capital catalana.


Vegeu la notÝcia

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)