

Presentació de «Cuina vegetariana mallorquina» a Barcelona
El passat 26 de maig es presentà a l'Espai Mallorca de Barcelona «Cuina vegetariana mallorquina». Hi participaren Aïda Gascón, directora d'AnimaNaturalis, el reporter de Tv3 a Quèquicom i Serveis Informatius Miquel Piris, i les autores.
Vegeu la notícia
-
a
a
-
He vivido muchas vidas.
A sus 88 años, Miquel Julià ha publicado sus memorias 'En línea recta'
-
Les Edicions Documenta Balear expressam el sentiment de condol pel traspàs del nostre col·laborador i amic Climent Garau, que ens va honorar l'any 2011 amb la publicació de les vivències, anècdote ...
-
-
Presentació del llibre Inversors, banquers i jueus: Les xarxes financeres a la corona d’Aragó (s. XIV-XV), editat pels doctors Pau Cateura, Jordi Maíz i Lluís Tudela Dia: dijous, 18 de ...