Cercador de Notícies
Calendari de notícies
18/09/2009 IB3 IB3

Herbes màgiques a IB3

Fitxa del programa
de dilluns a dijous 15.15
Presentat per Marc Moll

A Herbes màgiques es realitzaran cataplasmes, infusions, cremes hidratants, perfums, pegats, begudes terapèutiques, arranjaments florals, receptes de cuina, tota amb les herbes com a protagonistes. A més, es donaran consells de salut, de decoració, d’estètica, de cuina i de jardineria. El seu objectiu serà transmetre els coneixements populars per a que els espectadors puguin conèixer millor el fascinant món de les propietats de les herbes.

Herbes màgiques és el resultat de la recopilació durant anys de tota la saviesa popular i científica sobre les propietats naturals de les herbes. Per transmissió de generació a generació, ens han arribat receptes, consells i senzills tractaments  per a la salut, la bellesa, la gastronomia, la relaxació i l’equilibri emocional, els remeis per a mascotes, llar i jardí, i altres trucs i remeis casolans.

El presentador és Marc Moll, que viu a Ciutadella, i és  tècnic forestal, fitoterapeuta, quiromasajista i expert en flors de Bach.  Té carta d’artesà herbolari i carta de mestre artesà jardiner, atorgades pel Govern de les Illes Balears. És, a més, ikebanista per l’escola mexicana d’Olot, d’art floral japonès.

L’espai tendrà dos col%u2022laboradors fixos, Fanny Pons en nutrició i Núria Vallverdú com esteticista

Herbes màgiques, el programa que canviarà per sempre la forma de veure les herbes i plantes autòctones de les Balears. A més, prendrà com a base de coneixement les gairebé 6000 plantes que trobem a les Balears amb les quals farem molts de remeis naturals.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)