Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Hotel Laguna

La meva família a la platja

Gorkow, Alexander

Prologuista:
Miquel Flaquer Servera Llull i Epíleg de Pere Joan i Tous
Col·lecció:
Varoic
Tema:
Assaig
Pàgines:
342
PVP:
20.00
ISBN:
978-84-18441-54-7
Data d'Edició:
01/05/2022
Per descobrir com són, com viuen i com veuen Mallorca els alemanys d’ara.
Sinopsi
Existeixen realment els llocs somniats de la nostra infantesa? Després de més de trenta anys, Alexander Gorkow torna al paradís, al poble de Canyamel, a la costa nord-est de Mallorca.
Amb la mare, el pare -un patriarca excèntric i simpàtic- i la germana hi va passar moltes vacances que el varen marcar per sempre. Ara, el 2016, Alexander Gorkow torna a Canyamel com a reporter d’èxit i pare de família. Una tragicomèdia moderna que segueix el seu curs sobre les nostres vacances, d’abans i d’avui, les persones que hi ha a la nostra vida i la nostra eterna enyorança de la mar.
Amb Gorkow descobrim com una part dels alemanys veuen i viuen Mallorca, però també ens descobreix com són i com pensen els alemanys d’ara, i fa que tots nosaltres ens inter­roguem sobre el sentit del turisme en el món actual. Un llibre escrit amb ironia i amor que ens fa reflexionar sobre el passat, el present i el futur de tots plegats. Això sí, sempre amb la Mediterrània al cor.


Llegir el Sumari en PDF
Llegir un Capítol en PDF
Alexander Gorkow
Alexander Gorkow
(Düsseldorf, 1966)
Va estudiar germanístiques, medievalisme i filosofia. Des del 1993 treballa al Süddeutschen Zeitung (SZ) a Munic i és un dels reporters, assagistes i entrevistadors de més renom d’Alemanya. Ha estat guardonat amb el premi Theodor Wolff i dues vegades el Deutschen Repor­terpreis. Des del 2009 dirigeix la pàgina tres del SZ. A l’editorial Kiepenheuer&Witsch, Gorkow compta en el seu catàleg amb la novel·la Mona (2007), la col·lecció «Draußen scheint die Sonne» (2008), una selecció de les seves entrevistes, i la novel·la Die Kinder hören Pink Floyd (2021). L’any 2013 va ser l’editor de la col·lecció de poemes In stillen Nächten, de Teo Lindermann.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)