Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Les dones i Mallorca

Una mirada crítica

Rosselló i Forteza, Elisa

Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Assaig
Pàgines:
196
PVP:
17.00
ISBN:
978-84-18441-62-2
Data d'Edició:
22/04/2022
Una reflexió sobre el patriarcat i el rol de la dona al llarg de la història.


Sinopsi
Les dones i Mallorca. Una mirada crítica sorgeix de la necessitat de voler saber com és i com ha estat la vida de la dona pel fet de ser-ho a l’illa de Mallorca. Per això, la filòsofa Elisa Rosselló dirigeix la mirada cap al patriarcat i la seva concreció a l’illa, fa un recorregut que contempla la història pròpia i es qüestiona quin ha estat el rol femení en l’àmbit educatiu, en el religiós, en la cultura popular, en la literatura, en l’economia, en la política%u2026 On eren, on són les dones?
Aquest assaig és el resultat d’una recerca, d’un pensar en veu alta, és una proposta de diàleg. Dedicat a la humanitat sencera, és un llibre que convida a repensar-ho tot i a repren­dre el pas per camins oblidats. És una obra concebuda per entendre d’on venim i com hem arribat fins avui.


Llegir el Sumari en PDF
Elisa Rosselló i Forteza
(Palma 1968) és llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de les Illes Balears. Es dedica a la docència de l’ètica i la filosofia com a professora de secundària i batxillerat des de fa més de desset anys. Néta de l’escriptor, poeta i assagista Bartomeu Forteza i Pinya, viu l’escriptura com una mena de barreja entre el plaer i la necessitat. Ha publicat Ètica per adolescents de totes les edats (2009, 2a ed. 2021)  i El cristianismo explicado a mis hijas (2017). Actualment presideix l’Associació Filosòfica de les Illes Balears (AFIB).
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)