Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Tecnologia a bord per a embarcacions d’esbarjo

Vidal Conti, Vicenç

Col·lecció:
Arbre de Mar
Tema:
Viatges
Pàgines:
272
PVP:
24.00
ISBN:
978-84-18441-55-4
Data d'Edició:
08/03/2022
Per gaudir d'una navegació més senzilla i segura.


Sinopsi
El propòsit d'aquest llibre és donar una pinzellada i uns conceptes bàsics perquè els lectors entenguin el funcionament i les peculiaritats dels instruments i elements que porten o poden portar a la seva embarcació. Explicat en llenguatge planer i amb nombroses fotografies i il·lustracions, fan que sigui una guia pràctica i didàctica.
La tecnologia, ens agradi o no, és present poc o molt en qualsevol àmbit i la nàutica no n’és una excepció, fet que redunda en una navegació més senzilla i segura, i deter­minats dispositius que abans estaven reservats als professionals, o als grans iots, cada dia són més fre­qüents a les embarcacions d’esbarjo. 
Gaudiu de la lectura i bona mar per a tothom!


Llegir el Sumari en PDF
Llegir el Pròleg en PDF


Vicenç Vidal Conti
Va néixer a Palma el gener del 1976. Enginyer Informàtic amb un màster en Direcció de Sistemes i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, és patró d’embarcacions d’esbarjo des del 2003 i un apassionat de la nàutica i les TIC.
El seu àmbit de navegació ha estat quasi sempre la costa nord de Mallorca, com també les voltes a les Illes Balears amb la seva pròpia embarcació acompanyat de la seva família.
Ha publicat nombrosos articles en la revista de pesca, nàutica i medi  ambient Pescadilles.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)