Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

La funció pública de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (1979-2019)

Móra Orvay, Òscar

Col·lecció:
Quaderns d'Història Contemporània de les Balears
Tema:
Història contemporània
Pàgines:
64
PVP:
10.00
ISBN:
978-84-17113-94-0
Data d'Edició:
15/07/2020
Les polítiques de personal de l’Administració autonòmica, l'estatus de la llengua, l'igualtat d'oportunitats i els models d'ingrés.
Sinopsi
Aquest estudi té com a finalitat oferir una visió general de la funció pública al servei de la comunitat autònoma de les Illes Balears des de l’època preautonòmica fins a l’actualitat, període que comprèn quatre dècades de canvis constants. Ofereix una interpretació dels assumptes i problemes que s’han hagut d’afrontar per determinar les polítiques de personal de l’Administració autonòmica com ara el debat sobre l’estatus de la llengua catalana en la funció pública balear, la necessitat d’implantar mesures d’igualtat d’oportunitats o revisar els models d’ingrés per adaptar-los al context actual.

Llegir l'Índex i la Presentació en PDF
Òscar Móra Orvay
(Palma 1977) és funcionari de carrera del Cos Superior de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Llicenciat en dret (UIB 2001) i en Ciències Polítiques i de l’Administració (UOC 2007). És expert universitari en Funció Pública (UNED 2019) i presta serveis al Departament Jurídic de la Direcció General de Funció Pública des de l’any 2005.Ha ocupat els càrrecs de secretari de la Comissió de Personal de la Comunitat Autònoma, de la Comissió Interdepartmental de Retribucions de les Illes Balears i del Consell Balear de la Funció Pública. És coautor del codi de Legislació de funció pública de les Illes Balears (2015 i 2019) i ha impartit diversos cursos en matèria de funció pública a l’Escola Balear d’Administració Pública.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)