Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Re40 putes

Capdepera 1996-1998. Memòria Sonora / 1

Flaquer Martínez ‘Barona’, Gabriel

Col·lecció:
Papers
Tema:
Música
Pàgines:
84
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-17113-88-9
Data d'Edició:
26/02/2020
Discoteques, sales de festa, guitarres elèctriques, estrangeres en biquini, els guateques, els ie-ies... a un indret turístic de l’est de Mallorca.


Inclou un CD amb la música d’aquells anys a Capdepera.
Sinopsi
Aquesta és una història que comença pel final, comença on acaba el rock català dels noranta, la movida madrileña dels vuitanta, els hippies dels anys setanta o els picadors dels seixanta. Al final de les discoteques i de les sales de festa, de les guitarres elèctriques, de les estrangeres en biquini, de la música moderna, dels guateques, dels ie-ies, dels brusquers, dels tocadiscos portàtils i dels vinils que es reproduïen a 45 revolucions per minut. Al final de l'invent de la joventut, de la moda, dels primers turistes, de les pensions clandestines, de la música en directe, dels músics que tocàvem d’orella i de quan les coses es feien per amor a l’art.
Comença al final dels anys noranta, al final del segle xx.

Llegiu el Sumari i la Presentació en PDF
Gabriel Flaquer Martínez ‘Barona’
(Cala Rajada, 1972) activista cultural de baixa intensitat, va destacar durant els anys noranta en algunes de les manifestacions populars més signiticatives de l’època (locutor de ràdio, músic i col·laborador esporàdic en l’organització del Festival Roc-Xop). Com a autor, ha contribuït amb la redacció del text «Escoltar en Colau», al llibre L’Univers de Colau Vives (1956-1998) de 2005 i ha publicat dos treball discogràfics: el llibre disc Ciutat-Sobam (2006) i Tots Aquests Dois swing band (2018).Recomanar
Comentar
Comentaris (0)