Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

L’erotisme a la cuina

Aguiló Senent, Catalina

Col·lecció:
Altres
Tema:
Cuina
Pàgines:
116
PVP:
18.00
ISBN:
978-84-17113-75-9
Data d'Edició:
30/08/2019
Cinquanta-cinc receptes afrodisíaques que beneficiaran la teva salut i la teva sensualitat.


Sinopsi
En L’erotisme a la cuina trobaràs cinquanta-cinc receptes d’entrants, plats principals, dolços i begudes elaborades a partir de productes coneguts per les seves virtuts afrodisíaques amb múltiples beneficis per a la teva salut i la teva sensualitat.
Delicioses, seductores i saludables, aquestes receptes són, a més, fàcils de preparar i desperten sensacions i emocions perfectes per a un àpat romàntic! 
Aprendràs a cuinar plats senzills ben disposats i decorats, elaborats amb productes seleccionats per les seves propietats afrodisíaques que et proporcionaran to i energia, i actuaran estimulant les hormones relacionades amb el plaer sexual i la felicitat. També t’ajudaran a mantenir-te jove, a combatre l’estrès i a relaxar-te. Cuina amb passió i sorprèn la teva parella amb les receptes de Cati Aguiló!


Llegiu el Sumari en PDF
Llegiu una mostra del contingut en PDF


Catalina Aguiló Senent
(Muro, 1945)
La seva padrina la va ensinistrar en el món de la cuina quan l’ajudava a cuinar en les matances. Embarassada de la seva filla, va començar a preparar plats nous. El seu oncle Pep Pastelero li va ensenyar la pastisseria clàssica i li va deixar en herència els ormejos i les revistes dels anys seixanta del segle passat. De llavors ençà no ha deixat de cuinar ni d’in­ves­tigar.
Propietària d’una empresa de càtering durant deu anys, ha impartit cursos com la Setmana de cuina eròtica a la UIB i el Taller de cuina mediterrània a l’Aula de Mestre Tomeu Esteve de la UIB dins l’assignatura Cultura Popular Catalana. Ha participat en programes culinaris a IB3 Televisió, Onda Cero... Ha col·la­borat amb l’associació de diabètics ADIBA, amb l’associació de persones amb malaltia renal crònica ALCER i en els llibres de receptes de Felip Munar De la figuera a la taula i Vi i cultura popular.
Aquest és el primer llibre en què recull les seves receptes.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)