Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Col·lagen per a l’ànima

La Gratitud

Alzina Sureda, Bartomeu; Munar i Saura, Pere Jordi; Schimith Carreira, Corine

Prologuista:
Quim Valls
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Assaig
Pàgines:
148
PVP:
16.00
ISBN:
978-84-17113-36-0
Data d'Edició:
05/12/2018
Una fórmula humana i senzilla per millorar-te la vida.
Sinopsi
Per què un recull d’inspiració sobre la pràctica diària de la gratitud? A la infinitat de beneficis psicològics, físics i socials relacionats amb la gratitud (disminueix l’estrès, redueix els sentiments de desesperança i augmenta el grau d’optimisme, reforça l’autoestima, augmenta la força de voluntat, aprofundeix l’espiritualitat, enforteix les relacions, impulsa la creativitat, millora el rendiment físic i acadèmic i fins i tot, i no és broma, portar un diari de gratitud s’ha comprovat que ajuda a reduir la ingesta de greixos!), hi hauríem de sumar la insistent veueta, la insistent veueta i la insistent veueta que no ha parat de parlar-nos, i que a canvi ens ha regalat aquesta gran pregunta:
I si fóssim 10.000.000 d’agraïts?
Deu milions de persones pensant una cosa a la qual estar agraïdes al dia... cada dia. Deu milions de llavors de gratitud! Si et pot canviar a tu (no ens creguis, comprova-ho!)..., si ens ha canviat a nosaltres... T’imagines com podria canviar el món?


Llegir el Sumari en PDF
Llegir el Pròleg de Quim Valls en PDF


Bartomeu Alzina Sureda
Capdepera (Mallorca) 1969. Empresari del sanejament a tots els nivells, màster en Intel·ligència Emocional, màster en Management de l’Empresa Personal i coach per l’Institut Kimmon (2014-2016), músic, actor, escriptor..., des de la humilitat. Aquest és el seu primer llibre.

Pere Jordi Munar i Saura
Molins de Rei (Barcelona) 1961. Arquitecte en exercici, màster en Intel·ligència Emocional i màster en Management de l’Empresa Personal per l’Institut Kimmon (2014- 2016), escriu regularment articles sobre cinema en diversos mitjans des del 2004. Actualment imparteix el taller COMPLETAment i n’és coautor, per a ajudar a despertar la part creativa del cervell. Aquest és el seu primer llibre.

Corine Schimith Carreira
Sao Paulo (Brasil). Formada en comunicació social i publicitat. Viu a Barcelona des del 2002. Creativa i versàtil, actualment treballa en publicitat, disseny gràfic i il·lustració. «Dibuixar és la meva passió i poder-ho fer per a un llibre sobre la pràctica de la gratitud m’ha fet més agraïda, sens dubte. Crec sincerament en el poder de la gratitud i estic entusiasmada de poder difondre aquesta pràctica posant una mica de mi mateixa en aquest projecte.» Aquest és el seu primer llibre sencer com a il·lustradora.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)