Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

365 quòdlibets del català

Divulgacions de la llengua catalana

Serra Pujol, Pere Juli

Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Filologia-lingüística
Pàgines:
232
PVP:
16.00
ISBN:
978-84-17113-11-7
Data d'Edició:
15/03/2018
Manual per adquirir coneixements lingüístics del català, amè i amb moltes curiositats.
Sinopsi
Aquest manual, escrit amb un to divulgador, amè i humorístic, està adreçat a les persones interessades en qüestions lèxiques, ortogràfiques, morfosintàctiques, etimològiques i filològiques de la llengua catalana, que es completen amb una multitud de curiositats. Aquest ventall de temes permet d’adquirir uns coneixements lingüístics imprescindibles per a una major formació personal, acadèmica i professional.

Llegir el Sumari
Llegir la Presentació
Pere Juli Serra Pujol
(Ciutat de  Mallorca, 1959)
Va cursar el batxillerat al col·legi de Sant Francesc de Palma. Després va estudiar dret i magisteri a l’Escola Normal de Ciutat. Va impartir classes en els cursos de català per a adults de l’Obra Cultural Balear del 1987 al 1992. L’any 1992 va accedir a la funció pública en l’especialitat de llengua i literatura catalanes. De l’any 2000 ençà exerceix la tasca docent al Cepa Francesc de Borja Moll d’Inca. L’any 2010 va publicar Els mots en desús del català de Balears, acollit favorablement pel públic lector.
Dedica el seu lleure a la botànica, al muntanyisme i a rodar en bicicleta. Ha escrit manuals  d’arbres de clima mediterrani i ha publicat articles i treballs relacionats amb aquesta temàtica. Igualment, ha col·laborat com a ponent en cursos de formació de la Conselleria d’Educació en activitats relacionades amb la flora balear i els jardins botànics.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)