Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Absurd profund

Mir Casasnovas, Gabriel

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
156
PVP:
15.00
ISBN:
978-84-16163-82-3
Data d'Edició:
15/03/2017
Les interioritats d’un nàufrag en una situació límit.

Sinopsi
Què pot fer una persona en una situació límit, on la seva supervivència depengui del control de si mateixa i d’acon­seguir comunicar-se amb l’exterior des d’un reduït espai aïllat per tones i tones d’aigua? Per què unes persones tenim la sort que tenim i d’altres la desgràcia de ser desarrelats, mancats d’educació, de serveis bàsics, de dignitat i de respecte?
Ofec, angoixa, ironia i reflexions conviden el lector a fer-se preguntes i a incorporar-les, si vol, al seu registre de memòria. Dubtes amb moltes respostes, problemes sense respostes clares, plantejaments oberts. Cada lector agafarà la part que consideri, la que no l’escanyi, la que pugui assimilar. O no: potser no se sentirà atret per res. Del blanc al negre hi ha una àmplia gamma de grisos i les qüestions vitals poden tenir tants punts de vista com persones les formulin.

Gabriel Mir Casasnovas
(Barcelona, 1965)Fill de mallorquins, descendent de mallorquins i de persones amb nacionalitats diverses. Llicen­ciat en Publicitat i Relacions Públiques, considera que la seva formació és una barreja de la influència de moltes persones, dels valors adquirits, dels estudis, de la feina i de les clatella­des rebudes. Publica articles a la revista Navegar des de 1993 fins a mitjan 2008. Participa en la traducció de Senyor Ahir de Mrs. Canaan (2010), escriu Black Llata Blues (2011) i té pendent de publicar la traducció al català de l’Autobiografia de Jack Bilbo, tots tres llibres amb l’editorial Documenta Balear. Col·labora amb la revista digital Cap Vermell. Ha d’agrair moltes coses a moltes persones que l’han ajudat, intencionadament o sense ser-ne cons­­­­­­­­cients; Absurd profund és una minsa part d’allò que ell hauria de retornar respecte al que ha rebut.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)