Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Son Falconer

Ensenyat Cabot, Macià

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
172
PVP:
14.00
ISBN:
978-84-16163-76-2
Data d'Edició:
05/01/2017
Una novel·la apassionant ambientada en la Mediterrània medieval.
Sinopsi
Casimir de Fontsaura no li agraden els tornejos ni tampoc aprofitar-se de la gent pel fet de ser fill d’una família noble. Educat per mestres àrabs i musulmans, estudia a diversos monestirs fins que el seu oncle, senyor de Son Falconer, l’instrueix en el comerç mallorquí. Juntament amb l’esclau que salva de ser venut, viurà tota una sèrie d’aventures que el faran viatjar arreu amb una missió que li encomana el papa.
Macià Ensenyat Cabot
(Andratx 1932 - Palma 2011)
Va estudiar peritatge mercantil, direcció d’empreses turístiques i treballà com a guia-intèrpret oficial. Professionalment, es dedicà tota la vida a la indústria del turisme que va transformar Mallorca i les Illes Balears en la segona meitat del segle xx.
Un cop jubilat, va desenvolupar la faceta d’escriptor. D’una banda, col·laborà en la publicació de premsa forana N’Alí. La revista del municipi d’Andratx, en què han aparegut articles de temàtica diversa que abasten des de la creació literària fins a d’altres d’història local i d’assaig; d’altra banda, també va escriure tres novel·les, la primera de les quals, Els secrets d’un porxo, obtingué el Premi Baltasar Porcel de novel·la 2005, que es publicà el 2006; les altres dues, Despulles i Son Falconer, han restat inèdites fins ara.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)