Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Límits infinits

Cabalgante Guasp, Joan

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
144
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-16163-60-1
Data d'Edició:
15/08/2016
Un viatge poètic per diverses estacions, des d’unes moixonies a un mercat medieval.


Sinopsi
Quan les lletres s'arrepleguen en paraules i d'aquestes sorgeix el sentiment, llavors esdevé la poesia. Mitjançant aquests poemes de Límits infinits coneixerem part del bagatge cultural i de sentiments que conté l'ànima del poeta. En un viatge de sis estacions, gaudirem de la seva companyia i farem un recorregut per variades imatges i emocions.
Entrarem dins els jocs que ens proposa, viurem el que ens mostra i veurem el que viu. En els límits infinits hi són presents la nostra terra, des de la mar fins al nostre cor, i terres alienes, visitades amb l'esperit. Però també hi són el cinema de sempre i els escriptors de sempre, la llibertat, l'amor..., tots ells tractats amb l'especial visió  i sensibilitat d'un jove d'ànima vella i sàvia, d'humor dolç i encertat.


Joan Cabalgante Guasp
(Palma, 1976).
És llicenciat en Filologia Hispànica per la UIB (2000), on va ser membre cofundador de la revista literària El Arte de Marear i fundador de la revista de cultura Collage. Com a narrador li han atorgat el 3r Premi de narrativa breu “Ploma de Ferro”, amb l’obra Tumbet Oriental (2002) i el 3r Premi de Conte “Antoni Gomila”, amb l’obra París Cinema (2006). També ha rea­litzat diferents incursions en el camp teatral, en què ha publicat l’obra de teatre juvenil Escorballs a Cons­tan­tinoble (2003). En el gènere poètic ha obtingut els reconeixements d'un 1r Premi exaequo de poesia en català “Art Jove”, amb l’obra Camí Fondo, (2005), el "xx premi de poesia Guillem Colom i Ferrà" (2007), el 1r premi de l  certamen de poesia de la Medi­te­r­rània, "Pare Colom" (2009) i Lírica de contraban (2012) a Edicions Documenta Balear. També ha partici­pat en l'antologia poètica Enganxa't a la poesia (2008), a més de publicar res­senyes poètiques a les revistes lite­ràries Lluc i S'Esclop, i diferents articles a la revista digital Cap Ver­mell. En l'actualitat treballa a l'en­senyament.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)