Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Amb tot, hi ha el no-res

Navarret i Xapa, Alfons

E-book
Prologuista:
Jordi Llavina
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
80
PVP:
12.00
PVP E-book:
6.00
ISBN:
978-84-15432-24-1
Data d'Edició:
01/08/2012
Comprar
Premi Guillem Colom de poesia Vall de Sóller 2009
Poesia verinosa, inquieta, alguns dels seus versos punyents se us clavaran, tossuts, a la memòria i us poblarà la imaginació d’ocells de mal averany.
Sinopsi
La poesia de Navarret és valenta: no defuig el monstre. Constateu quants versos no hi ha en què s’especula sobre formes diverses de violència. Arbres imponents i ocells i papallones negres van desfilant per aquests versos. La mort es disputa amb la vida. Com aquell qui diu, no hi ha ni un sol vers plàcid. Ja sigui una peça escrita mirant el Cantàbric a la ciutat de Sant Sebastià, ja sigui un poema sobre immigrants que moren en l’intent d’assolir la costa de la llibertat.

Llegiu l'índex

Alfons Navarret i Xapa
Alfara (l'Horta Nord, 1974, País Valencià).
Com a poeta ha editat uns pocs poemaris, dels quals destacaríem: Com qui contempla la mar (Universitat Politècnica de València), Els versos d'Araflà (7imig), Aparador d'ombres amb corc (Moll) o Malaurança de l'hora vella (Brosquil). També ha conreat la narrativa per a infants i joves, amb el llibre Les veus del món (Capaltard).
Professionalment, treballa al món de l'ensenyament. A més a més, dirigeix el programa radiofònic Mar de muses (dedicat a la literatura i en especial la que s'escriu en català) i col·labora habitualment amb l'associació cultural Ca Bassot de Burjassot, localitat on resideix actualment.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)