Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

La reina calàpot

Dols Salas, Aina

Col·lecció:
Teatre
Tema:
Teatre
Pàgines:
64
PVP:
10.00
ISBN:
978-84-15081-75-3
Data d'Edició:
29/07/2011
La reina Sigfrida i les seves històries us faran passar una estona divertida per a petits i no tant petits
Sinopsi
En aquest volum es recull l’obra guanyadora del VII Concurs de textos de teatre infantil i juvenil, Premi Guillem D’Efak 2009. La reina calàpot fou estrenada per la companyia Xip Xap el 2010 al Teatre Municipal de Vilafranca de Bonany en el marc de la IX Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears.
La supèrbia de la Reina Sigfrida, la humilitat irònica de la seva serventa, la diplomàcia del senescal i les histories a ritme de rap del bufó ens transporten a una història de princeses amb un refinat sentit de l’humor, i molta tendresa. Segur que us faran passar una bona estona a petits i no tant petits.

Més informació (Teatre Principal de Palma)
Xip Xap
Aina Dols Salas
Ha obtingut entre altres guardons, el Premi Pirineu 2008 de Narració Literària de les Homilies d'Organyà per l'obra On va la llum, quan se'n va? o el Premi Castellitx 2009 de poesia popular, amb l'obra Crònica des Saborino.
Mestra de formació i tècnic de l'administració educativa de professió, es dedica a escriure en els pocs moments lliures de què disposa. Es confessa apassionada de les paraules i consumidora de tot tipus de literatura, des dels clàssics fins als formats més actuals. Li agrada escoltar contes, assistir a combats de glosa, llegir faules o somiar amb els relats d'autors contemporanis, com Biel Mesquida o Anna Gavalda.
La seva obra, que es caracteritza per l'ús d'un lèxic colorista, amarat de dites tradicionals mallorquines, abraça tots els gèneres: teatre, narració breu, contes infantils i per a adults, poesia popular i, fins i tot la cantata: l'any 2008 va adaptar a aquest format la rondalla tradicional La flor romanial, que va musicar el mestre manresà Manel Camp.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)