Notícies Relacionades

Antoni Serra comenta «Envit-i-gatge», de Pere Bergas

03/07/2011 Antoni Serra

L'escriptor i periodista Antoni Serra comenta a la seva página La Semana Trágica, de l'Última Hora, Envit-i-gatge, de Pere Bergas:Otro libro que no deben perder-se, es la obra poètica que acab ...

Presentació d'«Envit-i-gatge» i «La transformació de la Nit en Incendi» a la Fira del Llibre de Palma

31/05/2011 Documenta Balear

Ahir, dia 30 de maig, presentàrem a la Fira del Llibre de Palma les nostres darreres novetats Envit-i-gatge de Pere Bergas i La transformació de la Nit en Incendi de Miquel Perelló. Aquí vos en deixam ...

Envit-i-gatge

Bergas Llabrés, Pere

E-book
Col·lecció:
La Cantàrida
Tema:
Poesia
Pàgines:
88
PVP:
10.00
PVP E-book:
5.00
ISBN:
978-84-15081-67-8
Data d'Edició:
25/05/2011
Comprar
Viure intensament serà viure poèticament
Sinopsi
---Envit-i-gatge és una consigna: acceptar el fet de viure. També és la responsabilitat de recobrar aquesta vida viva que tan fàcilment la rutina i la peresa ens segresten. Aquest afany de viure i fer autènticament és el que ens descobreix la poesia en tot acte i artefacte: viure intensament serà viure poèticament, cadascú obra d’art de si mateix. Aquest és l’envit. I aquest poemari còsmic -diguem-ho així- n’és l’acceptació.

Gaions són retalls que ben bé podrien ser uns altres, disposats de tal manera -i no d’una altra- que testimonien el meu ésser poètic a pesar de la mandra i de la comoditat.
Pere Bergas Llabrés
(Mallorca, 1980) escriu per ser lliure més que per sentir-s’hi. Escriu per ordenar. Escriu per descobrir. Escriu per expressar. Escriu d’allò que l’inquieta o d’allò que l’aquieta, i d’allò que ens passa que és el que li passa a ell també. I escriu per no oblidar. Filòleg de formació, és professor de secundària i ha participat en projectes teatrals d’Estudi Zero, Corcada Teatre, Parabanda, Lacom.unitaT, Non Solo B_ata i amb Josep-Lluís Pomar.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)