Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Ding Dang

La cançó popular de les Illes Balears. Una eina de treball. Segon nivell

Liesegang Moll, Berta; Ribot i Mayol, Catalina

E-book
Col·lecció:
Didàctica
Tema:
Música
Pàgines:
126
PVP:
15.00
PVP E-book:
7.00
ISBN:
978-84-15081-56-2
Data d'Edició:
29/04/2011
Comprar
Un mètode de llenguatge musical amb les cançons tradicionals de les illes Balears
Sinopsi
Ding Dang. La cançó popular de les Illes Balears és un mètode de llenguatge musical, la principal aportació del qual és la utilització de les cançons tradicionals illenques triades segons els objectius didàctics que cal treballar.
Està fonamentat en les teories de metodologia activa dels grans pedagogs musicals del segle xx i és una eina indispensable per a compaginar la docència de la música amb la preservació del patrimoni cultural musical de les Illes.
Aquest segon volum inclou els continguts musicals adequats per a l’ensenyament del segon curs de llenguatge musical a les escoles de música i conservatoris. A més, és un complement per a l’ensenyament de la música en el tercer cicle d’educació primària i en el primer cicle d’edu­cació secundària obligatòria.

Berta Liesegang Moll
(Capdepera, 1957), té una dilatada experiència en docència musical. Compta amb les titulacions de Professional de Piano, Diplomada en Magisteri d’Educació Musical i Llicenciada en Psicopedagogia. A més, ha realitzat i impartit diversos cursos de formació: didàctica musical, musicoteràpia, direcció coral...
Ha estat cofundadora i professora de l’Escola Municipal de Música de Capdepera, coordinadora de professorat del Centre Cultural Banda de Música de Capdepera, i directora d’agrupacions corals locals.
És coautora de les publicacions La cançó tradicional a Capdepera (2003) i dels cinc volums Ding Dang. La cançó popular de les Illes Balears. Una eina de Treball (1997-2007). És autora de la música de les rondalles mallorquines multimèdia  L’amor de les tres taronges, El gorrionet i Un pastor i un misser (1999-2004), respectivament, així com de cançons i adaptacions per a cor.
Actualment és titular de la plaça d’Educació Musical del CEIP S’Auba, de Cala Rajada.


Catalina Ribot i Mayol
Palma (1971). D’ascendència gabellina. Diplomada en l’especialitat d’Educació Musical (UIB, 1995) i llicenciada amb el Títol Superior de Saxofon (Conservatori Superior de Música del Liceu, on obté el Premi Extraordinari Final de Carrera, 1996). Ha assistit a cursos de formació permanent a l’Escola de Pedagogia Musical (1994, 1995 i 1996). Ha estat professora a les Escoles Municipals de Música de Son Servera, Antoni Torrandell, d’Inca i Nostra Terra de Son Ferriol. Actualment és assessora docent de formació al Centre de Professorat de Palma (CEP).
És coautora de les publicacions musicals Pic-Pallaric. El joc a l’àrea de Música (1998) i La cançó tradicional a Capdepera (2003), i de la col·lecció en cinc volums Ding Dang. La cançó popular de les Illes Balears. Una eina de treball (1997-2007).


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)