Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

L’ombra del fènix

Mas i Uso, Pasqual

E-book
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Creació
Pàgines:
220
PVP:
15.00
PVP E-book:
7.70
ISBN:
978-84-15081-19-7
Data d'Edició:
22/10/2010
Comprar
Novel·la guanyadora del Premi Baltasar Porcel Vila d’Andratx 2007
Sinopsi
Treu a la llum l’argument d’una conspiració silenciada per l’atzar dels esdeveniments històrics. La investigació del periodista que ha estat contractat per a redactar un informe sobre la visita de Franco a La Plana, ocorreguda cinquanta anys enrere, deriva de mica en mica cap a terrenys tan amagats com corromputs i posa al descobert l’existència d’un magma fratricida que enverina encara avui la societat actual. D’una banda, la trama manifesta l’existència d’un grapat de personatges que han hagut d’amagar-se rere una màscara quotidiana per a sobreviure als fets que els avergonyeixen i, d’altra banda, el seguiment dels fets revela la veritable identitat del fènix i el propòsit d’airejar la seua ombra.
Pasqual Mas i Uso
(Almassora, la Plana Alta,1961) és autor, a més de L’ombra del fènix, de les novel·les La confessió (1983), Salt en fals (1998), Pavana per a un home sense nom (2000), La cara oculta de la lluna (2001) i Diva (2005). També ha escrit narracions com ara Ecos de Berlín (2008) i un parell de llibres de relats: Històries de la frontera (2000) i Contracontes (2003).
Pasqual Mas és doctor en filologia i autor d’una vintena de llibres, publicats a Alemanya, a Espanya, a França i als Estats Units, relacionats amb l’estudi de la literatura castellana i valenciana. Una part de la seua obra ha estat traduïda a l’espanyol i al francès. Actualment és professor de literatura, d’escriptura literària i de teatre de carrer, col·labora habitualment amb Xarxa Teatre i és director de la revista internacional de teatre Fiestacultura.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)