Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Llibre dels errors

Carmona Vidal, Eduard

E-book
Prologuista:
Carles Hac Mor
Col·lecció:
La Cantàrida
Tema:
Poesia
Pàgines:
96
PVP:
10.00
PVP E-book:
5.00
ISBN:
978-84-92703-37-1
Data d'Edició:
11/11/2009
Comprar
Sinopsi
«El Llibre dels errors no s'equivoca. És un llibre par il-même. Planteja, d'entrada i de la mà de Sartre, que l'existència és una imperfecció que ens engoleix cap a dins de la seva cambra fosca. La consciència de ser com a tensió, la utilitat dels tels per no copsar la transparència del no-res i les seves xacres incrustades per definició. Eduard Carmona és un bon lector, que domina amb maduresa l'ofici d'escriure i que té la seva pròpia veu: perquè sap que mirar-se a ell mateix és mirar l'home, el plural, i mirar el món amb deseiximent. Aquest és el salt, del microscòpic al macroscòpic, de l'anècdota a la categoria, de la signatura a la natura, del joc al foc. Carmona escriu "des d'algun lloc blanc impossible", i només ell serà capaç d'omplir-lo de colors, de vida. Com la sageta constant d'un rellotge... Impecable.»

Anna Carreras
Eduard Carmona Vidal
Eduard Carmona Vidal
(Deltebre, 1982)

Poeta, rapsode i veu en off d’un programa de televisió. Ha publicat poemes, contes breus i articles d’opinió en diverses revistes, com ara Pèl Capell, Aixumara o BValls de Lletres. Ha guanyat el premi Valls Jove de relats breus amb el conte Al bosc idíl·lic i el premi Terra de Fang de poesia de Deltebre pel poemari De Imaginarium. Escriu i coordina el bloc literari Pesta Poètica i és autor de dos blocs literaris més, Habitació 101 i No hi ha de què. Ha participat en les antologies Pedra Foguera, antologia de poesia jove dels Països Catalans; Bouesia 2007, Bouesia 2008, i també a la II Trobada de Poetes per la Pau: Homenatge a Salem Zenia.

Com a rapsode, ha participat en els esdeveniments poètics més representatius de Catalunya,  com ara la Setmana de Poesia de Barcelona o la Quinzena Poètica de Vilafranca.

Llibre dels errors és el seu primer llibre publicat.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)