Notícies Relacionades

Presentació del llibre Cisellant el silenci

14/05/2009 AG

Un nombrós públic va assistir a la presentació del llibre de poemes d'Isabel Balle. Hi varen intervenir Barbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del G ...

Cisellant el silenci

Balle Mas, Isabel

Prologuista:
Francisco Prieto
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
96
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-92703-01-2
Data d'Edició:
19/04/2009
Sinopsi
Poesies d'espurnes, calius i espigolalles.

Isabel Balle Mas
(es Pont d’ Inca, Marratxí, 1932)
Educada des de ben petita al Col·legi de Santa Teresa del Pont d’Inca, on va cursar el batxillerat superior, hi va quedar com a mestra en acabar el magisteri. Llavors va exercir a Cardona (Barcelona), Caimari, Inca i Palma, on es jubilà, al CP Miquel Costa i Llobera.
Paral·lelament a la seva professió, ha practicat una afició que, amb el temps, ha emplenat molt el seu univers: la pintura.
L’altra afició és la poesia: tota la seva vida n’ha escrit, segurament per la necessitat d’expressar poèticament les seves vivències i circumstàncies, com una expansió de l’ànima. Però no ha estat fins fa pocs anys que es va decidir a publicar articles i poemes a revistes. Fou premiada en el IV Certamen de Poesia de la Hermandad de Militares retirados de las Fuerzas Armadas (2005); i ha estat guardonada pel recull de poemes Ginesta i romaní en el Certamen Primers Premis de Creació Literària per a Persones Majors (2008) convocat per l’Institut d’Estudis Baleàrics i el Consell de Mallorca, i publicat en Antologia.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)