Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

L’alzina dels contes

Serrano Darder, Antònia

Col·lecció:
Fora de col·lecció
Tema:
Infantil
Pàgines:
112
PVP:
14.00
ISBN:
978-84-96841-23-9
Data d'Edició:
19/06/2007
Sinopsi
Antònia Serrano ha format un equip amb els seus tres néts majors i, entre els quatre, han creat devuit contes. Els relats, producte de la seva fantasia, transcorren per llocs autèntics, i l'entorn, el paisatge, la fauna i la flora estan ubicats al seu veritable espai. D'altra banda, els somnis, l'enginy i els poders màgics dels infants hi són presents; els animals, les flors i els estels parlen; les fades i les bruixes ens acompanyen, i tot plegat conforma un món fascinant. Els contes són apropiats, en primer lloc, per ser llegits als infants a partir dels 3 anys, tasca que poden fer els pares, els germans grans o els padrins. En segon lloc, es poden llegir, sense límit d'edat, a partir dels 8 anys. 
Antònia Serrano Darder
(Valldemossa, 1939-2015) va estudiar llengua i literatura catalanes en els cursos de l’Obra Cultural Balear (OCB). D’ençà de la seva fundació (1989), fou la coordinadora de la revista Miramar de Valldemossa, en què també col·laborà. Va publicar articles en El Mirall, La Nau, Informatiu Codolades i L’Estel de Mallorca. Des del 1994, va explicar per ràdio els seus menús; primerament, a Ràdio Mallorca i a La Voz, i després a ONA Mallorca. Com a poetessa, va publicar poemes en S’Esclop i en alguns reculls poètics, i va guanyar l’Accèssit Reina Amàlia de poesia en català (1992) i el primer premi en el XXII certamen poètic Verge de Consolació (1994). Va presidir l’OCB a Valldemossa, fou membre de la junta directiva de l’Associació Amics de l’Arxiduc i fou Dama d’Honor de Santa Maria de la Panada. L’any 2003, en el marc dels Premis 31 de Desembre que atorga l’OCB, rebé el guardó Reconeixement de Mèrits a l’acció del voluntariat lingüístic.


Obres d’Antònia Serrano publicades per les Edicions Documenta Balear: Les receptes de na Tonina (1995), el poemari Massa mites (1998), Més receptes de na Tonina (2005), L'alzina dels contes (2007) i, juntament amb Dolors Estrades, Jocs i moixonies (2001).Recomanar
Comentar
Comentaris (0)