Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Cendres d’ alzina

Serra Mercadal, Joan

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:

Pàgines:
184
PVP:
12.00
ISBN:
84-96376-47-8
Data d'Edició:
21/11/2005
Sinopsi
Aquesta novel·la té com a marc una comarca fictícia que tanmateix resultarà familiar als lectors, perquè la seva trama se situa en l’època actual dins una societat benestant que no té escrúpols de sacrificar el territori per satisfer encara més la seva cobdícia. En aquest entorn, uns personatges proven de sortir-se’n de la millor manera possible carregant amb les seves pròpies limitacions personals, a la vegada que han d’afrontar un enemic que no mira altra cosa que el guany. Per sobreviure, moltes vegades no troben més camí que compartir l’exili personal o interior.
Joan Serra Mercadal
Encara que nascut a Palma el 1957, Joan Serra Mercadal és de Santa Maria del Camí, el poble de la seva família materna, on resideix.
L’any 1981 va fundar, juntament amb alguns companys, la revista Coanegra, i l’any 1990 va obtenir el premi Premsa Forana, atorgat per l’Associació de Premsa Forana de Mallorca amb el patrocini de la Caixa de Balears, Sa Nostra. L’any 1997 va ser finalista del premi Llorenç Villalonga de relats curts, atorgat per l’Ajuntament de Binissalem, amb l’obra L’il·luminat.
Cendres d’alzina és la seva primera novel·la, una història de personatges que sobreviuen a les pròpies limitacions i a una societat que els va vedant l’espai.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)