Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Los Javaloyas

Àngels i dimonis de la música de ball

Ceballos Lliteras, Antoni

Prologuista:
Francesc Vicens Vidal i Sergio Giménez
Col·lecció:
Arbre de Mar
Tema:
Biografia
Pàgines:
192
PVP:
20.00
ISBN:
978-84-18441-36-3
Data d'Edició:
16/08/2021
La història del conjunt musical més veterà del panorama musical espanyol.
Sinopsi
Los Javaloyas. Àngels i dimonis de la música de ball relata la història del conjunt en actiu més veterà del panorama musical espanyol i probablement europeu.
Des dels seus inicis cap al 1952 fins avui, Los Javaloyas han enregistrat més de cinquanta discs de durada estesa i deu discs de llarga durada, han participat en dues pel·lícules i han passejat el nom de Mallorca per quatre continents.
Un recorregut de gairebé setanta anys ple d’anècdotes divertides i escrit a partir del testimoni directe dels seus membres, exmembres, familiars i amics.
Amb més de dues-centes imatges del grup -moltes d’inèdites-, la discografia completa editada a Espanya i la biografia dels principals components de la formació, Los Javaloyas. Àngels i dimonis de la música de ball esdevé un merescut homenatge no tan sols a Los Javaloyas sinó a tota una generació de músics i grups que sorgiren en la Mallorca dels anys seixanta.


Llegir l'Índex en PDF
Llegir part del Pròleg de Francesc Vicens
Antoni Ceballos Lliteras
(Palma-1974)
És diplomat en ciències empresarials, llicenciat en economia per la UIB i professor d’anglès en un conegut institut de Palma. Esperit inquiet, apassionat de la música, ànima de rastre i col·leccionista reconsagrat. Enamorat de la terra que l’ha vist néixer i amb el propòsit d’oferir un homenatge merescut a l’època daurada de la Mallorca dels anys seixanta, la qual descriu com un plaer per als sentits, s’estrena dins el món de la biografia musical amb el volum Los Javaloyas. Àngels i dimonis de la música de ball.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)