Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

El patrimoni paleontològic del terme d’Andratx

Catalogació, caracterització, valoració, gestió i divulgació

Morey Colomar, Bernat

Col·lecció:
Arbre de Mar
Tema:
Història
Pàgines:
168
PVP:
20.00
ISBN:
978-84-18441-03-5
Data d'Edició:
21/08/2020
Premi Pere Ferrer d’Investigació Andratx 2018
Sinopsi
El patrimoni paleontològic de la comarca d’Andratx, el seu registre de vida fòssil, és rellevant a escala regional i mediterrània.
En aquest volum, l’autor tracta de la seva catalogació i de com seleccionar-ne el més important perquè sigui protegit i gestionat. Així mateix, fa propostes didàctiques i presenta sortides i excursions per a conèixer la comarca d’Andratx i la seva geologia, tot prestant una atenció especial al patrimoni històric i llegendari del poble i del nucli de Sant Elm.
Conèixer i entendre el nostre passat ens permet de projectar un millor present i ens possibilita treballar per una societat que sostengui la vida, més integrada en la natura i el medi.

Llegir el Sumari en PDF Veure algunes pàgines en PDF
Bernat Morey Colomar
(Santa Eugènia, 1967), casat i pare de dos fills, és mestre del col·legi Pare Bartomeu Pou d’Algaida (1995). Diplomat en Magisteri (UIB, 1988), també és llicenciat en Ciències Biològiques (1993), diplomat en Geologia (2007) i investigador (2008), i aspirant a doctor en Geografia i Història (2020, en defensa), tot per la UIB. La seva tesi i principal línia d’investigació tracta sobre la valoració i la gestió del patrimoni paleontològic de Mallorca. 
Com a investigador és autor de més de setanta articles i comunicacions en congressos i revistes científiques, alguns d’indexació internacional. 
Com a naturalista, és membre de la Societat d’Història Natural, del Museu de Ciències Naturals, de l’Associació de Geòlegs AGEIB i autor de diversos llibres. 
Ha estat guardonat amb els premis Ciutat de Palma (2009), Sant Jaume (Calvià, 2009), Jaume Ferrer (Andratx, 2018) i Rosa d’Or de Castellitx (Algaida 2018), i ha estat finalista del premi Fontirroig (2018). 
Lector sempre curiós, en Bernat s’observa enamorat, vital, actiu, esportista, lluitador, apassionat, creatiu i somia­dor. Escriu per plaer i festeja igualment la poesia, el teatre, la narrativa o la història, una altra de les seves grans passions. Com a mestre, sap que la lletra és bona si es viu amb amor, passió i optimisme.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)