Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

L’estany buit

Fabregat i Morera, Àngel

Prologuista:
Josep Masanés
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
60
PVP:
10.00
ISBN:
978-84-17113-89-6
Data d'Edició:
29/02/2020
XXXII Premi Guillem Colom Ferrà de poesia Vall de Sóller 2019.


La poesia profundament humana d’Àngel Fabregat. "...són tots els cops que he defallit”. 
Sinopsi
La poesia d’Àngel Fabregat és una poesia pro­fundament humana i que es nega a seguir els camins majorment transitats. Perquè la poesia avui ha der ser i és una crítica a la manera de contar. La poesia és una forma de representar i representar-se el món que parteix de la paraula, només de la paraula escrita, i els seus silencis: els espais buits, en blanc, les pàgines no escrites.
“A vegades un poema... són tots els cops que he defallit”. Amb aquestes paraules tanca un formós i pletòric poemari Àngel Fabregat. Perquè escriure és cercar i elegir. No acceptar el resultat. Defallir i aixecar-se.
Del pròleg de Josep Masanés

Llegiu el Sumari en PDF
Àngel Fabregat i Morera
Àngel Fabregat i Morera
Neix a Belianes, un poble de l’Urgell (Lleida) d’uns cinc-cents habitants, divendres 13 d’agost de 1965. Va començar a escriure als disset anys, atrapat per la màgia de les paraules. Ha publicat quatre llibres entre poesia, relats breus i microrelats. Ha obtingut més de cent premis literaris. Ha estat membre de la Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC) i, actualment, ho és de l'AELC. Treballa en el camp dels sistemes d’informació en una de les grans empreses del país.


https://www.escriptors.cat/autors/fabregata
Twitter: @angelfabregat.Recomanar
Comentar
Comentaris (0)