Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Balancí de sucre blanc

Paraules que neixen soles per fer sentir els silencis

Garcia, Lola

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
104
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-17113-78-0
Data d'Edició:
12/11/2019
La gosadia de posar veu als silencis i assaborir les olivetes negres.
Sinopsi
Preparau-vos per contemplar la nuesa inesperada d'aquest recull de poemes. Vivències, emocions i conclusions intangibles.
Cada gest escrit aquí està amarat del propi viure i del propi sentir. Alhora, el meu desig és que, des de cada poema i dibuix, neixi un pont fins a vosaltres i, des d’allà, li creixin ales per fer nous camins de significats universals. 
Compartim la gosadia de posar veu als silencis i assaborir les olivetes negres que suquen el cel. I, malgrat que algú ens pinti de mentida un bes, permetre que la llum ens travessi els ulls i poder dur a les mans el primer batec.


Llegiu la Taula en PDF


Lola Garcia
Dolors Garcia Borrueco va nèixer a Manacor. Des de petita, manté una inclinació pel dibuix i les paraules. Va cursar estudis de Magisteri i de Pedagogia Waldorf. Per la seva experiència i formació laboral ha estat relacionada sempre amb la infància, l’àmbit social i l’art.
L’any 2017 va experimentar el seu despertar poètic i pictòric. Un any després, va fer la seva primera exposició de pintura i recital poètic a la Nit d’estiu. També va fer una col·laboració creativa amb l’artista Quico Tent i l’art biodinàmic de Son Alegre, a la Nit cultural “TRI”, relligant poesia, joies i vi.
Ha participat en diferents Slam Poe­tries i n’ha guanyat una el 2018.


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)