Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Amb ulleres verdes

Abeyà Lafontana, Elisabet

Prologuista:
Il·lustracions de Pere Joan
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Narració breu
Pàgines:
132
PVP:
13.00
ISBN:
978-84-16163-92-2
Data d'Edició:
30/05/2017
Una visió del món de l’educació en 39 relats.


Sinopsi
Una visió calidoscòpica del món de l’educació a partir de fets i experiències reals recollits als quaderns d’una mestra.
Passa de l’humor a la crítica, de la tendresa a la indignació, de la proximitat a la reflexió.
Una mirada crítica des de l’escola, però positiva i esperançadora, i sempre a favor dels infants.

----

“Un dia vaig decidir que les meves ulleres per anar a escola serien verdes i em permetrien posarme sempre al costat dels infants, intentant comprendre la seva visió del món i les seves necessitats, i sobretot estar disposada a admirar i acceptar el que ells diuen i fan. Va ser un desig, i com tots els desitjos a vegades es perden entre requeriments legals, pressions socials, entrebancs organitzatius i temors absurds. Però les meves ulleres m’han permès mirar el món dels infants com un conjunt d’espurnes de vida que s’obren pas al món, i que troben camins entremig dels obstacles de creixement que les institucions els ofereixen, igual com aquelles flors que a la primavera s’obren pas entre les esquerdes del ciment”.

Elisabet Abeyà


Llegiu el Sumari


Elisabet Abeyà Lafontana
(Barcelona, 1951) és llicenciada Cheap Cartier Replica en psi­cologia per la UAB. Viu a Mallorca des del 1973. Ha treballat com a mestra d’educació infantil i d’audició i llenguatge a diferents escoles de Palma, Valldemossa, Sóller, Pòrtol, Palmanyola, Esporles i Bunyola.
Cartier Replica Watches Ha col·laborat en moviments sindicals i en moviments de renovació pedagògica. Ha escrit nombrosos contes per a infants, articles sobre temes pedagògics i literaris, així com diverses traduccions de l’anglès al català.
Li ha interessat especialment tot elque té a veure amb la capacitat d’escoltar, com a part essencial de la cultura i de la comunicació. Ha procurat analitzar i desenvolupar aquesta capacitat en els infants, i en ella mateixa. www.cartierclone.com Perquè ha escoltat els infants ens pot oferir les reflexions que Amb ulleres verdes (2017). Ha traduit de l'esperanto Vida de Gandhi (2019).



Recomanar
Comentar
Comentaris (1)