Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Crònica de pluges

García Herrera, José Luis

Prologuista:
Guillem Vallejo Forés
Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Poesia
Pàgines:
64
PVP:
10.00
ISBN:
978-84-16163-83-0
Data d'Edició:
24/03/2017
XXIX Premi Guillem Colom Ferrà de poesia Vall de Sóller 2016.
Una passejada sota la pluja del bracet de la poesia.
Sinopsi
Crònica de pluges neix de la reflexió sobre el pas del temps i de les pèrdues. L'aigua, la pluja, com a metàfora de tot allò que la vida ens donà i s'endugué. I el desig que la paraula poètica atrapi aquests bocins d'història i de memòria dins l'espai estret, breu, i alhora intens, del poema. Una mirada interior, de temps emocional, que vol abastar el calidoscopi de les diferents etapes vitals que, al llarg de la vida, anem encaixant en la crònica dels dies. Una passejada sota la pluja que esborra, amb la boirosa tristor dels comiats, les nostres petjades. I la poesia com a testimoni fidel del nostre pas.


Vegeu el Sumari
José Luis García Herrera
(Esplugues de Llobregat, 1964), tècnic químico-alimentari, poeta, narrador i crític literari.
Va dirigir la revista El Juglar y la Luna, va ser membre directiu de l'Acadèmia Iberoamericana de Poesia a Barcelona i membre fundador dels premis literaris "Ciutat de Sant Andreu de la Barca".
Ha publicat més d'una vintena de llibres de poesia, en llengua castellana i catalana. En català, llengua que començà a conrear en els seus poemes l'any 2008, destaquem: La solitud (Premi Festa d'Elx 2011), A les portes del mar (Premi Miquel Peris Segarra 2014), Bella Ciutat Vella (Premi Paraules a Icària 2015), Passatge a l'hivern (Premi Ciutat de Manacor Miquel Àngel Riera de poesia, 2015) i Crònica de pluges (Premi Guillem Colom Ferrà de poesia Vall de Sóller, 2016).Recomanar
Comentar
Comentaris (0)