Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Despulles

Ensenyat Cabot, Macià

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Narració breu
Pàgines:
104
PVP:
12.00
ISBN:
978-84-16163-75-5
Data d'Edició:
05/01/2017
La maçoneria, la indústria automobilística i les deixalles són alguns dels mons d’aquest relat.
Sinopsi
Fabián, canceller de l’Ambaixada de Suècia a Espanya, porta una vida tranquil·la i monòtona. Un dia, dins d’un moble antic que ha trobat a les escombraries, descobreix la papereta d’una caixa d’estalvis. La investigació que duu a terme per esbrinar qui n’és el propietari el fa entrar en contacte amb la cúpula maçònica, la qual li encomanarà missions que li permetran conèixer gent molt important, viatjar i assistir a esdeveniments que determinaran el seu destí.


Macià Ensenyat Cabot
(Andratx 1932 - Palma 2011)
Va estudiar peritatge mercantil, direcció d’empreses turístiques i treballà com a guia-intèrpret oficial. Professionalment, es dedicà tota la vida a la indústria del turisme que va transformar Mallorca i les Illes Balears en la segona meitat del segle xx.
Un cop jubilat, va desenvolupar la faceta d’escriptor. D’una banda, col·laborà en la publicació de premsa forana N’Alí. La revista del municipi d’Andratx, en què han aparegut articles de temàtica diversa que abasten des de la creació literària fins a d’altres d’història local i d’assaig; d’altra banda, també va escriure tres novel·les, la primera de les quals, Els secrets d’un porxo, obtingué el Premi Baltasar Porcel de novel·la 2005, que es publicà el 2006; les altres dues, Despulles i Son Falconer, han restat inèdites fins ara.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)