Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

La paradoxa de Schrödinger

Masanés Nogués, Josep

Col·lecció:
Magatzem Can Toni
Tema:
Narració breu
Pàgines:
64
PVP:
10.00
ISBN:
978-84-16163-57-1
Data d'Edició:
30/03/2016
Premi Joan Marquès Arbona de narrativa Vall de Sóller 2015
Sinopsi
En Maties Miralles és un noi gegantí que ha anat a Ciutadella a fer un curs d'escriptura creativa. En sortir del curs, mentre es dirigeix al cotxe per tornar a Maó, on viu, parla per telèfon amb la seva mare, que l'atabala amb una avorrida xerrameca. Malgrat això, Miralles comença a rumiar l'argument d'una novel·la: un coo­perant espanyol és segrestat a l'Afganistan, tot i que inicialment el donen per mort. La seva mare l'haurà de rescatar. Miralles està pensant en com continuar aquesta història quan l'encontre amb una atractiva i misteriosa noia canviarà els seus plans per a aquesta nit i, sense adonar-se'n, per a la resta de la seva vida.


Masanés fa un tomb a la seva narrativa i ens torna a sorprendre, ara amb una història plena de misteri, humor i tendresa.
Josep Masanés Nogués
(Barcelona, 1967). Guanyador del XXIX Premi de Novel·la de Ribera d'Ebre amb La vall de la matança (Valls, Tarragona, 2012). Finalista del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull 2013. Guanyador del xxv Premi de Novel·la Josep Saperas amb Camins sense retorn (Barcelona, 2015). Guanyador del Premi de Novel·la Ciutat d'Eivissa 2015. Amb La paradoxa de Schrödinger va guanyar el xxiii Premi de Narrativa Joan Marquès Arbona. Resideix a Menorca des de l'any 2004.

Recomanar
Comentar
Comentaris (0)