Notícies Relacionades

He vivido muchas vidas.

02/02/2016 Joan Riera

A sus 88 años, Miquel Julià ha publicado sus memorias 'En línea recta'

En línia recta. La follia d’una vida

Memòries

Julià Prohens, Miquel

Prologuista:
Gabriel Janer Manila
Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Biografia
Pàgines:
248
PVP:
18.00
ISBN:
978-84-16163-49-6
Data d'Edició:
15/01/2016
Un recorregut personal per l’església, la música, l’escoltisme, l’espectacle, la premsa, la glosa... una trajectòria contada sense enrevolts.
Sinopsi
En línia recta són les memòries que Miquel Julià ha descrit i conduït de la seva vida, de la seva complicada trajectòria i ho ha fet sense enrevolts, per aclarir, lluny de condicionants històrics ja superats, la realitat de les seves actuacions i la veritat de les motivacions d’aquella trajectòria.
El seu recorregut ha esdevingut força variat, tant pels diversos camps d’actuació com per les iniciatives personals, sovint condicionades per les circumstancials i socials. Per això, Julià conta com i per què ha actuat en afers parroquials, diocesans i socials, amb música popular i polifònica, dedicació a l’escoltisme i l’espectacle, treballs en premsa durant dècades amb continus articles i gloses, a més de la desena de publicacions de poemes, música, i encara d’assaig religiososocial de la història de Mallorca.
Julià, sense amagar ni ocultar res del que ha fet, patit i recordat, ha exposat la seva llarga trifulga vital i ha teixit una peripècia literària, quasi magistral, sobre un referent ja superat i irrepetible, que l’autor fa bategar com si fos viu en les pàgines i fotografies d’aquestes, les seves Memòries.

Llegir l'Índex
Miquel Julià Prohens
Viu a Ciutat i col·labora en Última Hora com a articulista i com a glosador d’en Jordi Guaita a Torre d’Aguait. Té publicat Mallorca. Cançons tradicionals (1969), Nacionalisme reivindicatiu a Mallorca (1994) i, a Edicions Documenta Balear, Cançoner tradicional de Mallorca (1998), Clarobscurs. L’Església dels mallorquins (2003), Paraules al vent (2000), El monestir (2005), La vida en vers Gloses d’en Jordi Guaita (2007), Ermàs en flor (2012) i En línea recta. La follia d'una vida (2016).


Recomanar
Comentar
Comentaris (0)