Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

Assetjament sexual i violència de gènere

Bosch Fiol, Esperança; Ferrer Pérez, Victòria A.

Prologuista:
Barberà, Ester
Col·lecció:
Menjavents
Tema:
Assaig
Pàgines:
200
PVP:
12.00
ISBN:
84-89067-74-0
Data d'Edició:
08/03/2000
Sinopsi
Les autores analitzen l’estereotip femení, la seva transmissió històrica i la seva relació amb la violència contra les dones en general, i amb l’assetjament sexual en particular. L’anàlisi permet de constatar com és de difícil delimitar-ne els diferents tipus i la varietat de definicions que n’han donat els diversos col·lectius.
Esperança Bosch Fiol
Doctora en psicologia, professora titular de psicologia social de la Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears i codirectora (juntament amb Victòria A. Ferrer) de la Universitat d'Estiu de Gènere. El seu treball d'investigació s'ha centrat en la psicologia de gènere i, especialment, en l'anàlisi psicològica i psicosocial de la violència de gènere en les seves diferents manifestacions (violència domèstica, assetjament sexual, etc.). Sobre aquests temes ha elaborat comunicacions presentades a congressos nacionals i internacionals, llibres, capítols de llibres i articles publicats a revistes científiques d'àmbit nacional i internacional.


Victòria A. Ferrer Pérez
(Tarragona, 1965)
Doctora en psicologia i professora titular de psicologia social de la Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears. Ha treballat com a docent i investigadora en diversos temes des d'una perspectiva de gènere i, particularment, en violència de gènere. Sobre aquests temes ha participat a diferents projectes d'investigació finançada i ha impartit diversos cursos de postgrau i doctorat, tant a la UIB com a altres universitats de l'estat. També ha participat en diferent publicacions de llibres, capítols de llibres i articles a revistes de difusió tant nacional com internacional. Entre els llibres dels que és coautora hi ha "Historia de la misoginia" (1999), "La voz de las invisibles. Las víctimas de un mal amor que mata" (2002) o "El laberinto patriarcal" (2007).
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)