Cercador d'Obres
ORDENAR:
Començar recerca

El vi a Mallorca

Grimalt i Oliver, Francesc

Prologuista:
Pérez de Eulate, Juan Luis
Col·lecció:
Menjavents
Tema:

Pàgines:
144
PVP:
11.00
ISBN:
84-89067-23-6
Data d'Edició:
06/12/1997
Sinopsi
Aquest llibre pretén de divulgar els vins que s’elaboren a Mallorca i també de donar a conèixer el treball dels cultivadors de la vinya, dels elaboradors de vi i de les diverses institucions relacionades amb la indústria enològica. El llibre inclou una documentada ressenya dels cellers mallorquins en actiu.
Francesc Grimalt i Oliver
(Felanitx, 1971)
És tècnic especialista en viticultura i enologia. Estudià a l’Escuela y Museo de la Vid y el Vino de Madrid, al centre Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia i a l’IES de Falset, per després fer de rata de celler a regions com la Rioja alabesa, el Penedès, el Priorat i la Terra Alta. Actualment es dedica a fer una mica de via Felanitx, ciutat de la qual recorda amb nostàlgia els dies en què se solien sentir per tots els racons les olors del most i de fermentació i les timbolades de vi del “Sindicat” que pegava al barral de casa seva quan ningú no el veia. La seva màxima és: Bon menjar i bon vi, vine; feina feixuga, fuig. Encara somnia que els Reis li duguin un Scalextric i que el Barça torni a ser campió d’Europa. I el seu malson és tornar un dia al que fou “camp de concentració” de Sant Alfons.
Recomanar
Comentar
Comentaris (0)