Antoni Tugores presenta un programa a TVMallorca
18/02/2010 Documenta Balear
Etcètera és un programa d'actualitat i pensament. Un espai d'una hora de durada que s'emetrà en estrena els diumenges a les 21:05, amb repeticions dilluns i dimarts. E ...

Memòria de la cuina mallorquina (rústica)
Tugores Manresa, Antoni
- Prologuista:
- Adrià, Ferran
- Col·lecció:
- Fora de col·lecció
- Tema:
- Cuina
- Pàgines:
- 312
- PVP:
- 29.00
- ISBN:
- 84-96376-51-6
- Data d'Edició:
- 13/12/2005

Inicià la seva tasca informativa a la ràdio, a finals dels anys seixanta; va ser corresponsal de Cort, Diario de Mallorca, El Día i Radio Nacional de España. Ha estat director de les publicacions setmanals Manacor Comarcal (1976-1985) i 7 Setmanari (1986-1994).
Ha publicat a Edicions Documenta Balear La Guerra Civil a Manacor. La guerra a casa (2006)
Ha escrit les biografies de Joan Mesquida, un manacorí il·lustre (1983), Don Mateu, el paisatge d'una vida (1997), Adéu Andreu, biografia d'un lluitador republicà (2003) i La història robada. El batle Antoni Amer “Garanya” (2004) i La historia robada. Vida y muerte de un alcalde republicano. Antonio Amer (1882-1936) (2006).
Com a gastrònom ha publicat Memòria de la cuina mallorquina, (2007), que va merèixer el World Cookbook Awards com a millor llibre de cuina mediterrània escrit en català, Cuina econòmica. Receptes fàcils per a temps difícils a l’entorn de la cuina de Mallorca (2009) i Cuina encara més econòmica (2020). Al llarg dels darrers anys ha publicat centenars d'entrevistes, reportatges i articles d'opinió.

Cuina encara més econòmica
Tugores Manresa, Antoni
El receptari complet i pràctic que convé tenir prop dels fogons.

La cocina de Jacinto del Valle
del Valle Pérez, Jacinto
La evolución y la experiencia de un cocinero único y excepcional.

L’erotisme a la cuina
Aguiló Senent, Catalina
Cinquanta-cinc receptes afrodisíaques que beneficiaran la teva salut i la teva sensualitat.

Panadería y pastelería sin gluten
Suñer Mesquida, Antònia
Anima a los lectores a hacer pan y pasteles sin gluten de una manera fácil i divertida.

Les receptes de na Tonina. (3a edició)
Serrano Darder, Antònia
Les receptes imprescindibles de la bona cuina mallorquina.

Capítols dolços de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els dolços típics de la cuina mallorquina, la seva evolució i la seva cultura.

La cuina mallorquina d’en Biel Felip
Roca Juan, Gabriel
La vertadera cuina mallorquina, tradicional i casolana.

Figueres i figues
Llabrés Terrassa, Maria Esperança
Cent receptes amb figues i la història del cultiu de la figuera fins a l’actualitat.

Cuina mallorquina vegetariana
Alba Troya, Estrella; Piris Obrador, Catalina; Santandreu Massanet, Maria Antònia
Un llibre de cuina diferent amb les receptes de la cuina mallorquina de sempre

Capítols de cuina mallorquina
Contreras Mas, Antoni
Els plats típics de la cuina de Mallorca, la seva evolució i la seva cultura

De la figuera a la taula
Munar i Munar, Felip
La cultura tradicional de la figa combinada amb la modernitat

Les cuineres de Binissalem
Barrios Palmer, Miquel Àngel
La tradició popular d’aquest poble de Mallorca ha donat, a cop de fogó, aquest exquisit llibre de receptes.

El plaer del boletaire
Esteva Castro, Felip
Guia i receptes útils dels bolets del llevant malloruí. Un autèntic plaer!

Cuina econòmica
Tugores Manresa, Antoni
Més de sis-centes receptes fàcils, econòmiques, de temporada i amb temps limitat.

Memòria de la cuina mallorquina (tapa dura)
Tugores Manresa, Antoni
“No em resta més que recomanar-vos ferventment aquesta obra, escrita amb passió i amb sensibilitat, que interessarà tant a l’afeccionat a l’antropologia i l’etnologia com a qui tingui curiositat per l ...